contact@farcasgelu.eu

Ursitoare de botez

Inscriere firme de ursitoare botez pe site

bestkids.ro

Inscrierea firmelor de ursitoare botez pe acest site este gratuita pentru un singur judet.
Pentru a va inscrie, va rugam sa ne trimiteti prin e-mail la contact@farcasgelu.eu datele necesare sau sa completati formularul de inscriere de mai jos.

Va rog sa nu completati formularul pana nu ati citit toate instructiunile de completare din aceasta pagina (sub formularul de inscriere).

Formular de inscriere firme de ursitoare de botez

Tip de inscriere (necesar)

Denumirea (poate fi diferita de denumirea firmei (necesar)

Logo, emblema (optional)

Denumirea firmei,
inclusiv forma de organizare: SRL, SA, PFA, etc. (necesar)

Inscriere firma in judetul (judetele) (necesar)
enumerarea judetelor (sau Bucuresti) in care activeaza si in care doresc sa le fie inscrise firmele (firmele inscrise gratuit se pot inscrie doar intr-un judet);

Acoperirea (necesar)
exemplu: intreg judetul, o localitate (treceti numele ei), doar cateva localitati din judet (enumerati localitatile), etc. Atentie: Daca v-ati inscris intr-un anumit judet, nu inscrieti aici si localitati din alte judete.

Telefoane de contact (necesar)
(puteti introduce mai multe numere, daca doriti)

Fax (optional)

Adresa de e-mail (necesar)

Website si (sau) pagina Facebook, Google+, etc. (optional)

Preturi ursitoare de botez (necesar)
(cateva scurte informatii despre preturi, doar cateva randuri)

Prezentare (necesar)
(incercati sa nu copiati un text de pe site sau din alta parte, Google nu iubeste continutul duplicat).

Program de lucru (necesar)
Va rog sa precizati si ziua (luni-vineri, luni-sambata etc.), nu doar orele.

Imagini - (firmele fara imagini NU mai sunt acceptate)
Fisiere .png, .jpg sau .gif, maxim 1MB fiecare

Va rog sa NU folositi in exces litere mari. Pe internet, scrisul cu litere mari inseamna tipat. Nu cred ca vreti sa tipati la mine si apoi sa mai va si inscriu in acest website.  🙂
Va rog, de asemenea, sa nu scrieti doar cu litere mici, scrieti normal (doar ca fara sa folositi diacritice).
Va rog sa NU folositi diacritice si sa respectati structurarea de mai jos (punctele de la 1 la 11) pentru a putea copia datele cat mai usor pe website.
Am in portofoliu si alte site-uri similare in diverse domenii de activitate, iar numarul de firme care se inscriu este mare.

Inscriere pe site firme de inchiriere ursitoare de botez

Datele necesare inregistrarii (pe care va rog sa le trimiteti prin e-mail) sunt urmatoarele:

1. Denumirea (necesar) – poate sa fie diferita de numele firmei;

2. Logo (optional) – daca aveti un logo (o imagine), va rog sa-l atasati e-mailului (va rog sa-l numiti logo.jpg sau logo.png (pentru a nu-l confunda cu alte imagini). Pentru o frumoasa incadrare in pagina, latimea acestuia va rog sa nu depaseasca 200 pixeli (desigur, il pot redimensiona eu).

3. Denumirea firmei (necesar) – denumirea completa oficiala a firmei (inclusiv SRL, PFA, SA, Intreprindere Individuala etc.);

4. Judet / judete in care doriti sa va inscrieti firma (necesar) – firmele se pot inscrie gratuit intr-un singur judet. Pentru mai multe judete inscrierea se poate face doar contra cost. In acest website, Bucuresti si judetul Ilfov se considera un singur judet.

5. Acoperirea (necesar) –  exemplu: intreg judetul, o localitate (treceti numele ei), doar cateva localitati din judet (enumerati localitatile), etc. Atentie: Daca v-ati inscris intr-un anumit judet, nu inscrieti aici si localitati din alte judete.

6. Date de contact (necesar):

  • numar de telefon (necesar) – puteti trece aici mai multe numere de telefon;
  • fax (optional);
  • adresa de e-mail (necesar) – cel putin o adresa de e-mail valida, care este citita, pe care puteti primi si eventuale comenzi;

7. Website (optional, daca este cazul) – va rog sa inscrieti aici un website care va apartine (nu facem reclama concurentei) sau o pagina de Facebook sau Google+ (daca aveti asa ceva);

8. Preturi ursitoare de botez (necesar) – cateva scurte informatii despre preturi, doar cateva randuri. Nu introduceti aici lucruri care nu-si au locul (adrese de site-uri, numere de telefon, prezentare etc)

9. Prezentare (necesar) – o scurta prezentare, recomandat 4 sau 5 randuri de text. Va recomand sa scrieti ceva care sa va avantajeze in fata concurentei, sa faca un client sa va aleaga pe dumneavoastra.
Va rog sa va referiti la activitatea dvs. legata de ursitoare de botez, nu ne intereseaza alte activitati, site-ul este despre ursitoare. Eventual, puteti sa le mentionati doar foarte pe scurt.

10. Program de lucru (necesar) va rog sa treceti si zilele in care se lucreaza (exemplu: luni-vineri: 8:00-16:30), nu doar orele (exemplu: 8:00-16:30). Daca este cazul, puteti scrie si „program non-stop” sau „conform solicitarii clientului”, de exemplu.

11. Imagini – va rog sa atasati si cateva imagini la acel e-mail. Va rog sa nu fie foarte multe, nu le pot adauga pe toate. Va rog sa aveti grija la dimensiunea fisierelor, foarte multe imagini sau cu dimensiuni mari ale fisierelor pot bloca e-mailul.

Firmele fara imagini nu mai sunt acceptate.

Tipuri de inscriere firme ursitoare botez

Firmele specializate in inchirierea ursitoarelor de botez pot sa fie inscrise:

  • gratuit, vor fi plasate in pagina dupa firmele premium (se pot inscrie intr-un singur judet);
  • firme premium, cu plata (se va plati in avans, contactati-ne pentru preturi), aceste firme sunt plasate in pagina deasupra firmelor inscrise gratuit.

Pentru toate sumele platite veti primi contract si factura.
Farcas Gelu Danut Intreprindere Individuala este neplatitoare de T.V.A.
Consideram in acest website Municipiul Bucuresti si judetul Ilfov un singur judet.

Pe langa inscrierea gratuita, puteti opta pentru inscrierea premium, platita, care va ofera o serie de avantaje suplimentare.

Va puteti ghida studiind modul cum au procedat la inscriere ceilalti colegi ai dumneavoastra, de la celelalte firme.
Toate datele ajung la noi prin e-mail si vor fi verificate, apoi se va face inscrierea pe site (manual).
Dupa ce compania dumneavoastra apare pe website, va rugam sa verificati exactitatea datelor, iar in cazul in care apar erori sau sunt necesare adaugiri, va rugam sa ne contactati prin e-mail la contact@farcasgelu.eu.

La rubrica website, va rog sa inscrieti adresa site-ului dumneavoastra web sau, daca nu aveti, a paginii Google+ sau a paginii de Facebook de firma etc., nu se accepta ca la aceste rubrici sa inscrieti profile ale firmei dumneavoastre pe alte site-uri, nu facem publicitate gratuita acestor site-uri. Daca nu aveti un website propriu sau pagina de Facebook, Google+ etc., nu este necesar sa completati aceasta rubrica.

In cadrul programului de lucru va rugam sa inscrieti si ziua (luni-vineri, luni-sambata, etc.)
Ne rezervam dreptul sa refuzam inscrierea acelor firme pe care le consideram neadecvate sau sa le eliminam oricand de pe site (firmelor premium li se vor returna banii pentru perioada de timp ramasa).

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Publicitate

bestkids.ro

Inscriere firme de ursitoare botez pe site
5 (100%) 12 voturi